Коя съм аз?

За мен - Ралица

Здравейте, аз съм Ралица – стилист, който вярва в мечтите и ги реализира.

Красотата е във всеки човек и моята задача е да я подчертая и да я накарам да заблести. Водена от тази мечта създадох студио „Твоят уникален стил“, за да помагам на активните и успешни жени и мъже да постигат по-голяма увереност и щастие в живота си чрез изграждане на индивидуална визия, която да е в хармония с характера и душата им.

Като стилист разчитам на сериозните си познания по колористика, структура на облеклото, материали и принтове. В зависимост от типа на фигурата препоръчвам моделите, пропорциите и аксесоарите, с които клиентите ми да изглеждат стойни и елегантни.

Стремежът към красота и хармония ме е съпътствал през целият ми живот. Завършила съм моден и интериорен дизайн, след дипломирането ми като магистър по икономика. Работила съм в рекламна агенция, студио за създаване на филми и компания за софтуер в областта на медиите. Преди две години завърших школата за стилисти на Татяна Преображенская в
Санкт Петербург и превърнах любимото си хоби в професия. Като всяка голяма любов, тя ме изпълва с радост и удовлетворение от резултатите, които постигам с моите клиенти. Разбирам несигурността и трудностите, изпитвани от всеки човек, когато допуска стилиста в личното си пространство, затова подхождам с голямо внимание, обективност и
съпричастност. По този начин се изгражда доверието, необходимо за целия процес на съвместната ни работа. И така, стъпка по стъпка, се развива усещането за естетика и стил, научавате се да правите смели комбинации, експериментирате и най-вече се забавлявате.

С какво се занимавам?

Цветови анализ

Подбираме цветовете, с които изглеждате свежи, лъчезарни и млади, ключ за изграждане на стилен гардероб

Ревизия на гардероба

Създаваме практичност и ред – имате подходящи тоалети за всяка дейност,
обличате се бързо, ефектно и с радост

С какво се занимавам?

Личен стил

Научавате се как да се обличате, за да впечатлявате и да се гордеете със себе си

Шопинг със стилист

Ново аз – нови дрехи, които ви подхождат, съчетават се помежду си и са по бюджета ви. 

Как те промениха стила си?

Винаги доволни клиенти.

Свържи се с мен!

Телефон :

0886 46 00 56

Имейл :

raly.bo@gmail.com