"Това беше изключително преживяване, отдавна не съм се забавлявала така!"

- Камелия

"Това беше изключително преживяване, отдавна не съм се забавлявала така!"

- Камелия

Преобразяването на Камелия

      Камелия е очарователна жена, артистична и весела. В професионален план е Магистър фармацевт с дългогодишен опит и доказани качества. Тъй като в работата си използва униформа, тя се обърна към мен с желание да разнообрази гардероба си с по-нестандартни и женствени дрехи, за свободно време, разходки и романтика.

     Първата стъпка за изграждането на желаният образ е анализа на цветовете. Камелия сама се убеди кои са най-подходящите за нея цветове сред морето от нюанси, които тествахме. Определихме и нивото на наситеност за нейната нежна и светла външност.

    Следващата стъпка беше избора на стил на обличане, който да подчертава нейната
индувидуалност. В Камелия има много жизнерадост, игривост, земност, в същото време женственост и романтика.

     След ревизията на гардероба отсяхме нещата, които и отиват като цвят и стил, и съставихме списък с липсващите артикули. За няколко часа успяхме да подберем и купим всичко необходимо, плюс няколко непредвидени, но много симпатични аксесоара. Ками беше много доволна и изненадана от ефективността на пазаруването със стилист „Всичко, което си ми подбрала ми харесва! Направо не мога да повярвам!”

     Разделихме се уморени, но щастливи и след седмица се сращнахме за фотосесията в новият образ. „Това беше изключително преживяване, отдавна не съм се забавлявала така” – сподели тя, „нямам търпение да публикувам снимките си и да споделя с приятели за целия вълнуващ процес, през който преминах”.

     А фотосесията беше изключително приятно преживяване и за целият ни екип, благодарения на пъстротата и емоцията, която Камелия носи в душата си.

Снимки от фотосесията на Камелия

Винаги стилна, винаги уверена

Искаш ли и ти да изградиш своя личен стил и да бъдеш уверена в себе си?

Няма проблем! Аз, Ралица Бояджиева – консултант по визия и стил и ще ти съдействам с тази задача. Довери ми се и ми позволи да сбъдна мечтите ти!