Цветови анализ

Цветови анализ

Какво представлява цветовия анализ

Чувствайте се уверени да изразите себе си!

По природа всеки от нас има свой уникален цвят на очите, косата, веждите и тон на кожата. Тези параметри заедно определят естествения ни колорит или цветотип.

Всеки цвят може да бъде описан с помощта на три качества: топъл или студен, ярък или приглушен и светъл или тъмен. При определянето на колорита е важен и редът на тези три характеристики – една от тях винаги е доминираща, тоест най-важната. Най-хармоничните цветове за нас са тези, които ни отговарят по всички характеристики.

Коя е тайната за точно определяне на цветовия тип? Някой казват цвета на очите и косата. Всъщност това е тонът на кожата. В цветовият анализ аз се доверявам на най-точния метод – дирекционният. Единствено чрез съпоставянето на тонът на вашата кожа с голямо количество нюанси, под формата на тонирани платове, може нагледно да се определи кои са най- подходящите цветове за вас. Съответно, на око, без използването на цветови мостри това е невъзможно и неточно. При анализа се вземат превдид и цвета на очите и косата, като последваща характеристика, за да се определи степента на наситеност, яркост и контраст на външността.

Преобрази стила си

Какво ви дава цветовия анализ?

Ясно и точно определяне на най-подходящите цветови нюанси за вас.

Умението да нарисувате цялата картина – вашите нюанси в хармонично съчетание на дрехи, грим и цвят на косата.

Ключ към изграждането на универсален гардероб и подбор на бижута и аксесоари.

Цветови анализ

Цветовия анализ е за вас, ако:

Време е за действие

Как протича консултацията?

Първа част

Обучение за разбиране на характеристиките на цвета

Ще се научите да разбирате характеристиките на цветовете като професионалист. Благодарение на това лесно ще различавате вашите цветове, ще създавате цветови комбинации, ще разбирате и виждате хармонията. Ще говорите със стилиста на един език и по този начин ще разберете с лекота информацията относно вашия колорит, палитра от цветове и нюанси.

втора част

Директно тестване с цветови мостри.

Забавлението започва! Стилистът прилага цветовите мостри към лицето ви в определена последователност. Седите пред огледалото и виждате със собствените си очи как се променя
образа ви в зависимост от цветовете, и как с едни нюанси сте свежи и усмихнати, а с други направо потъвате. Стилистът ви дава обяснение какво е влиянието на различните нюанси върху тена ви, кои цветове ви подхождат и защо е така.

трета част

Финалните шрихи за перфектната визиа

Последния етап представлява запознаване с вашата идеална цветова палитра за облекло, аксесоари и цвят на косата.

Какво ви очаква?

В резултат от цветовия анализ ще постигнете:

Променете визията си

Разгърнете потенциала на красотата си!

За разлика от цветовият анализ, провеждан от повечето стилисти, моята цел е не просто да определя вашият цветотип и да ви дам вашата палитра, а да ви науча да се ориентирате в цялото разнообразие от нюанси сами, както правят професионалните стилисти.

Но това не е всичко!

Като подарък ще получите:

Kарта с най-добрите цветове и техните комбинации, идеално подходящи за вашия цветотип.

Безплатни отговори на вашите въпроси по имейл и телефон в рамките на един месец.

Възможност да закупите на преференциална цена палитра с вашите идеални цветове.

Изживей мечтата си

След консултация за определяне на
цветовия тип ще можете:

Цена: 140лв.

Изпрати запитване!

Телефон :

0886 46 00 56

Имейл :

raly.bo@gmail.com