Личен стил

Личен стил

Коя съм аз?

Индивидуални имидж консултации Цвят§Стил:

beautiful-fashion-woman-with-a-colored-nails-LALMDQD

Цветови анализ

Умението да нарисувате цялата картина – вашите нюанси в хармонично съчетание на дрехи, аксесоари, грим и цвят на косата.

young-stylish-beautiful-woman-walking-in-street-EGKMMHN (1)

Личен стил и имидж

Всяка фигура може да бъде доближена до съвършенство с правилното облекло. Намерете онези неща, с които вашата красота ще заблести.

long-hairstyle-with-bangs-for-older-women-CET1x7yFBBT

Комплексна имидж консултация Цвят§Стил

Отлично решение за тези, които искат да имат пълноценна промяна. Намерете ключа към стилната визия и усвоете с лекота наученото.

Dont-expose-too-much-flesh (1)

Имидж пакет Старт

Смела стъпка към реализация на мечтите! С пакет Старт вие ще преминете от теория към практика и ще обновите гардероба си и себе си.

Ревизия и изграждане на рационален гардероб

Структуриран и модерен гардероб, нови интересни комбинации от вашите дрехи и аксесоари, ефектни комплекти – това е резултатът, който ще получите, като преразгледате гардероба си заедно със стилист!

Основните правила за оптималният гардероб са: дрехите да ни стоят добре и да впечатляват, да се съчетават лесно помежду си и да ни носят радост! Спестете време, създайте практичност и ред. Нищо излишно, и нищо по-малко от това!

Шопинг

Каквито и да са причините да се обърнете към стилист, задачата ми е да направя всичко възможно, за да превърна гардероба ви в красив и функционален, в който винаги има какво да облечете и да изглеждате прекрасно.

Пазаруването със стилист може да има две цели – да обновите или изградите гардероба си засезона, или да се изгради нова визия за определено събитие. Ще откриете, че пазаруването с професионален стилист е приятно, изключително вълнуващо и
възнаграждаващо!

Подбор на прическа и придружаване във фризьорски салон

Косата и прическата са много важна част от цялостната визия. Тази услуга е вас, ако искате да знаете коя е вашата идеална цветова гама за боядисване на косата и да получите най-добрата прическа и цвят благодарение на екипната работа на имидж стилист и фризьор.

Резултат: ще се радвате на идеалната си стилна прическа, с чудесен цвят, съобразена със структурата на косата ви, така че да можете бързо и лесно да я оформяте всеки ден!

Онлайн услуги

Подобри стила си онлайн!

Онлайн Цветови анализ
научи повече
Онлайн Личен стил и имидж
научи повече
Онлайн Комплексна имидж консултация Цвят§Стил
научи повече
Previous
Next

Подаръчни вауери

Подари модно изживяване
и направи деня незабравим!

Подарете на близките си това, което бихте дали на себе си – външна трансформация, която определено ще доведе до положителни промени в живота ви!

Изпрати запитване!

Телефон :

0886 46 00 56

Имейл :

raly.bo@gmail.com