НОВО!

Дигитален гайд

Дигитален гайд

„Какви панталони са модерни и как да ги носим?“

Щастлива съм да ви представя най-новия продукт на бранда „Твоят уникален стил“ – продукт, който разработих в отговор на множество ваши запитвания. Вече можете да получите всички отговори в удобен електронен вариант, към които можете да се връщате по всяко време за ключови идеи.

Твоят уникален стил

Какво представлява ръководството?

Ръководството съдържа 300 варианта, с които ще усвоите важни трикове в стилизирането на визия с панталон. Ще ви помогне лесно да изградите вашето перфектно дневно или вечерно облекло. От една страна, това значително ще ви улесни в създаването на различни съчетания от вече наличния ви гардероб, а от друга страна, ще ви спести неудачни покупки в бъдеще.

Какво получавам?

Получаваш пълен гайд за съчетаване на различните модели панталони с подходящи сака, в който ще откриеш множество практически съвети за твоя стил и визия, без излишна информация. Предлагам ти завършени визии, с които ще ти бъде изключително приятно да експериментираш до постигане на твоето зашеметяващо „Аз“.

Какво става, ако не се ориентирам?

Макар че инструментът е разработен изключително практически, е възможно да изникнат въпроси при приложението му, защото стилът е област, която изиксва комплексна компетентност. Междувременно можеш да се свържеш с мен по всяко време за лична консултация.

Колко струва?

Сега можеш да вземеш ръководството на промоционалната цена от 39 лв.

 

*Можеш да се възползваш от тази цена само през месеците юни, юли, август.

Начини за поръчка и плащане

Банков превод

Моля направете плащането по сметката по-долу.

РАЛИЦА ПЕТРОВА БОЯДЖИЕВА

Сметка: BG58FINV91501015733709

Валута: BGN

BIC: FINVBGSF

Банка: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

Основание за плащане: Дигитален гайд

 

Revolut

Моля направете плащане с данните по-долу:

@ralitstkqr на номер 0886460056

 

Вашата поръчка ще бъде изпратена след получаване на превода, под формата на линк за изтегляне на имейл адрес, който сте оставили.

Поръчай сега