ШОПИНГ/Пазаруване със Стилист

Шопинг/Пазаруване със стилист

Какво представлява услугата

Какво е шопинг със стилист и как протича?

Пазаруването със стилист може да има две цели – да обновите или изградите гардероба си за сезона, или да се изгради нова визия за определено събитие (сватба, презентация, юбилей и т.н.). Предполага се, че вече знаете вашите подходящи цветове и личен стил, и най-вероятно сме направили анализ на гардероба ви.

По време на предварителната ни консултация обсъждаме подробно вашите желания за обновяване на гардероба и новата ви визия. Анализираме от какво имате нужда, като вземем предвид начина ви на живот и впечатлението, което искате да създадете. Определяте бюджета, който сте готови да отделите за покупките си. Въз основа на бюджета се съставя оптималния маршрут за пазаруване. Моя задача е да избера подходящите магазини, да
прегледам предварително асортимента им и да подбера дрехи и аксесоари точно за вас.

Доверете ни се!

Време е да облечеш Новото си аз!

Каквито и да са причините да се обърнете към стилист, задачата ми е да направя всичко възможно, за да превърна гардероба ви в красив и функционален, в който винаги има какво да облечете и да изглеждате прекрасно.

вие сте в добри ръце

Какви са предимствата да пазарувате със стилист?

Когато пазарувате със стилист, той ви помага да купувате само това, от което имате нужда, което ви подхожда и се вписва в личния ви бюджет. Само за няколко часа шопинг ще придобиете стилен гардероб за сезона, всеки елемент от който идеално ви подхожда по цвят, кройка и стил.

Ще откриете, че пазаруването с професионален стилист е приятно, изключително вълнуващо и възнаграждаващо.

Бъдете уверена в себе си

Потопете се в света на модата!

Затвърждавате на практика всичките получени знания за вашият личен стил. Заедно сме „стилисти в действие” и така наученото се усвоява с лекота. Виждате нагледно как се комбинират отделните елементи на облеклото като цвят, материя и десен в съответствие с вашият личен стил. Получавате обратна връзка и обяснение кое прави едни неща Ваши и кои не са подходящи.

Освен пари ще престанете да разхищявате енергията си в съмнения дали сте направили правилен избор.

Спестявате парите си, защото купувате само това, което наистина ще носите, гарантирано!

Забавлявате се и получавате много удоволствие от процеса.

Изживей мечтата си

Вашият резултат от Шопинг със стилист:

Средното време за създаване на цялостен гардероб е 3-4 часа.
Минималното време е 2 часа.

Цена: 90лв. / час

Изпрати запитване!

Телефон :

0886 46 00 56

Имейл :

raly.bo@gmail.com