"Сега се чувствам уверена във всяка ситуация!"

- Ина

"Сега се чувствам уверена във всяка ситуация!"

- Ина

Преобразяването на Ина

     Ина се обърна към мен, за да създадем гардероб, който да й помогне да постигне целите си и в същото време да подчертае нейната автентичност. Ина е мениджър с опит, но както често се случва, ме потърси в момент на промяна. Имаше желание да се облече за нова работа, в която да има повече свобода, да вдъхва доверие на колеги и партньори, но да остане женствена и привлекателна. И също така да има тоалети за срещи с приятели и изкуство, което е неразделна част от активния й начин на живот.

     На комплексната консултация Цвят§Стил определихме колорита и най-подходящата комбинация от стилове за Ина. След това направихме одит на гардероба. Оказа се, че гардеробът има много ризи и панталони, предимно в спортен стил и липсват по-елегантни блузи, рокли и панталони.

     Пазаруването беше интересен процес. Ина, за разлика от повечето жени, не обича обикалянето по магазините. Затова беше много доволна, когато избраните панталони и блузи й харесаха, стояха й добре и ги взе без колебание. А за роклите се довери на моя избор и дори не ги пробва в магазина.

Седмица по късно, на фотосесията, Ина успя да се отпусне и да позира толкова естествено в новите ефектни образи, в хармония с нейния стил, характер и начин на живот. „Никога не съм предполагала, че толкова ще се харесам с шапки” отбеляза смеейки се тя. „Сега се чувствам уверена във всяка ситуация”. И това е най-добрата оценка за работата на стилиста. В края на краищата нашето самочувствие оказва влияние върху настроението ни, взаимоотношенията с хората, всяка сфера на дейност и следователно върху живота ни като цяло!

Снимки от фотосесията на Ина

Винаги стилна, винаги уверена

Искаш ли и ти да изградиш своя личен стил и да бъдеш уверена в себе си?

Няма проблем! Аз, Ралица Бояджиева – консултант по визия и стил и ще ти съдействам с тази задача. Довери ми се и ми позволи да сбъдна мечтите ти!