"Правят ми комплименти в работата, а мъжът ми ме гледа с възхищение!"

- Надежда

"Правят ми комплименти в работата, а мъжът ми ме гледа с възхищение!"

- Надежда

Преобразяването на Надежда

     Представям ви Надежда – млада майка, хотел-мениджър в Санкт Петербург и булка след една седмица! Новото начало в живота и я вдъхнови да дойде на консултация със стилист, за да бъде още по-прекрасна и женствена.

     Тази млада жена полага много грижа за хората около нея, и сподели, че има нужда най-накрая да награди и себе си, затова е тук.

     В Надежда има загадъчност, романтика, нежност и сила. След нашата консултация тя беше наясно кои цветове я озаряват и кои модели да използва, за да подчертае достойнствата на фигурата си,тънката талия и красивото деколте.

    Подбрахме тоалети, с които да бъде очарователна, когато излиза вечер, привлекателна и специална в ежедневието. Съобразихме се да се чувства комфортно и в студената руска есен. Гардеробът беше подбран така, че Надежда да бъде „напълно въоръжена“ във всяка ситуация, всички тоалети са удобни, стилни и елегантни, а използването на пастелни нюанси добавя изтънченост.

    По време на фотосесията се шегувахме, че Надежда има излъчването на благородничка, и представете си огромното ми очудване, когато видях по късно този портрет в музея на Фаберже! Не можах да откъсна поглед от видимата прилика с Надежда.

    „Благодаря ти, Рали, правят ми комплименти в работата, а мъжът ми ме гледа с възхищение! Толкова съм щастлива” това ми написа Надежда след нашата съвместна работа. A аз мога само да кажа – благодаря ти Надя, успех и щастие в живота, жени като теб ми дават заряд да работя и да помагам на все повече хора да бъдат щастливи.

Снимки от фотосесията на Надежда

Винаги стилна, винаги уверена

Искаш ли и ти да изградиш своя личен стил и да бъдеш уверена в себе си?

Няма проблем! Аз, Ралица Бояджиева – консултант по визия и стил и ще ти съдействам с тази задача. Довери ми се и ми позволи да сбъдна мечтите ти!