Как да впечатлим желания ерген с личен стил?

Първото, на което трябва да съобразите е мястото срещата

Ха, дали е Ерген първа или втора ръка е все едно, важно е да е Желаният! :))

И разбира се, да можем да го впечатлим. Както видяхме от едноименното шоу, никак не е лесно да се откроиш сред многото красиви жени с подобни намерения. Добре, че не сме в шоуто! Шегата настрана, има няколко простички, но много важни неща, когато искаме да впечатляваме с личният си стил. И ако не си дадем сметка за тях, може да се окажем като бяла врана на срещата – неподходящо облечени и не на място, а това ще се отрази на самочувствието ни и чао-чао мечтан Ерген!

Първото, на което трябва да обърнете внимание е мястото срещата. В бар, в парка, на театър или на спортно събитие. Бъдете адекватни на ситуацията и подберете тоалет, които да е подходящ за случая. Бихте могли да изглеждате много по-добре с дънки и тениска, ако първата среща е в спортна зала, отколкото в изисканата си нова рокля (колкото и зашеметяващо да ви стои).

Е, понякога стават грешки – една моя среща беше в бар, но ергенът я промени в последния момент и се оказах на футболен мач с токчета и къса пола сред ревящата агитка…

1
3

Вторият въпрос е - какво впечатление искате да му направите?

Какво искате от него? Бъдете честни към себе си – искате сериозна връзка, или искате да се забавлявате за ден-два?  Ако искате да има продължение, за първа среща подберете качествен тоалет в по-класически стил с акцент като цвят или аксесоар. За да правите впечатление, но да сте леко загадъчна и умерена. Така ще имате възможност да поговорите и да се опознаете, без горкия мъж да е загубил ума и дума от прелестите ви. А ако целта е забавление, бъдете смели и секси.  Уж всяка жена го знае, но много пъти има противоречие между това, което искаме и това, което показваме. И после се питаме – какво стана? 

5
6

Трето, и основно – подчертайте най-красивото в себе си.

Трябва да се познавате, огледайте се без излишна скромност  – какво харесвате в себе си? Може да са краката – покажете ги, като подберете пола от мини до коляното. Или раменете – заложете на блуза, която ги оставя на показ. Ако са гърдите – насочете погледа към тях с втален силует или бижу, а тънката талия подчертайте с колан. Всяка жена е различна, но във всяка има нещо изключително, което привлича силно. 

Най-лесно е когато познавате вашите подходящи цветове и водещият ви личен стил. Тогава имате избор на дрехи, които се комбинират лесно, преминавате през въпрос 1, въпрос 2 и подбирате от гардероба си тоалета, който ви вдъхновява за случая. Бързо и ефектно!

Но знайте, че най-важно от всичко е да имате увереност и вие самите да се харесате в огледалото. Ако ергенът не се впечатли, значи не е той. Вашият е по-добър и ви очаква!

7
8
9
10
11
12

Свържете се с мен!

Ралица Бояджиева

Ралица Бояджиева

консултант по визия и стил

С какво се занимавам?

Цветови анализ

Подбираме цветовете, с които изглеждате свежи, лъчезарни и млади, ключ за изграждане на стилен гардероб

Ревизия на гардероба

Създаваме практичност и ред – имате подходящи тоалети за всяка дейност,
обличате се бързо, ефектно и с радост

С какво се занимавам?

Личен стил

Научавате се как да се обличате, за да впечатлявате и да се гордеете със себе си

Шопинг със стилист

Ново аз – нови дрехи, които ви подхождат, съчетават се помежду си и са по бюджета ви.