Преобразяването на Даниела

Представям ви Даниела – впечатляваща жена, бизнес дама и майка на три деца. Удивително добра комбинация!

Тази нежна и силна жена искаше да си позволи повече свобода в ежедневието и излизане от рамките на бизнес облеклото. Задачата ни беше да изградим капсулен гардероб в спортно-елегантен стил. За да може да се чувства еднакво добре както на разходка в парка, така и в спокоен ден в офиса или на кафе с приятели.

С Даниела работихме онлайн и подбрахме голяма част от артикулите от интернет магазини. Фотосесията направихме на открито, в живописното Велико Търново. Даниела се оказа изкючително естествена, организирана и чудесен модел. За целият екип тази фотосесия остава незабравимо преживяване. А какъв е бил процеса на работа за нея – цитирам отзива, който ми написа във Фейсбук:

„Здравей, Ралица! С удоволствие споделям впечатленията си от съвместната ниработа”. Имах удоволствието да видя искрите в очите ти, широката усмивка и звучният ти глас, когато проведохме първата си среща от консултацията, макар и онлайн. Въпреки моите съпротиви, относно някои модни тенденции, с търпение и изключително фино внимание, ти ме мотивира да експериментирам смело! Работата с теб мога да опиша като едно живо, цветно и приятно пътешествие от моетостаро”. Аз къмновотоми такова! НА ТЕЗИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДЯТ ДАЛИ ДА НАПРАВЯТ ТАЗИ КРАЧКА КЪМ СЪЗДАВАНЕТО НА СВОЯ АВТЕНТИЧЕН И МОДЕРЕН ОБРАЗ И СТИЛ, БИХ КАЗАЛА: ДОВЕРЕТЕ СЕ, ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙТЕ, СЛЕДВАЙТЕ, БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ!!!“

Благодаря за доверието, Даниела!

Снимки от фотосесията на Даниела

Винаги стилна, винаги уверена

Искаш ли и ти да изградиш своя личен стил и да бъдеш уверена в себе си?

Няма проблем! Аз, Ралица Бояджиева – консултант по визия и стил и ще ти съдействам с тази задача. Довери ми се и ми позволи да сбъдна мечтите ти!